Online infosessie vaccinatie voor 65-plussers

Ben je 65-plusser en heb je nog vragen over de vaccinatiecampagne? Neem dan zeker deel aan de online infosessie op woensdag 17 maart van 10 tot 11.30 uur. Laat het ook weten aan bevriende 65-plussers.

Eerstelijnszone BraVio organiseert deze digitale infosessie speciaal voor 65-plussers die meer informatie willen over de vaccinatie. Je krijgt er o.a. uitleg over je uitnodiging, hoe je in het vaccinatiecentrum geraakt en hoe de vaccinatie verloopt. Bovendien krijg je ook een medische toelichting en kun je met al je vragen terecht bij de aanwezige experts.

De infosessie is gratis en je hoeft je niet op voorhand in te schrijven. Deelnemen kan via deze link. Lukt het niet? Volg dan dit stappenplan: Deelnemen aan een vergadering zonder een Teams-account - Office-ondersteuning (microsoft.com) of neem contact op met Katrien Bernard op het nummer 0467 00 01 49 of via katrien.bernard@elzbravio.be. Kan je er niet bij zijn? Nadien kun je de infosessie herbekijken op de website Eerstelijnszone BraViO - Eerstelijnszone.

Deel deze oproep zeker met andere 65-plussers zodat ook zij op de hoogte zijn van deze infosessie!
#samentegencorona

PS: Wist je dat ondertussen al meer dan 10% van de Zemstse 65-plussers minstens 1 vaccin kreeg toegediend? Voor de totale volwassen bevolking (+18 jaar) ligt de vaccinatiegraad op 8,96%.

Gepubliceerd op dinsdag 16 maart 2021 13.31 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.