Online infosessie informeert 65-plussers over vaccinatie

Om de vragen van de 65-plusser te beantwoorden, organiseerde Eerstelijnszone BraViO een online infosessie op woensdag 17 maart. Op deze pagina kan je de sessie herbekijken.

De vaccinatiecampagne is volop bezig. In de Eerstelijnszone BraVio, werken maar liefst acht gemeentes samen met één doel: een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad behalen. Omdat we streven naar een hoge vaccinatiegraad in onze Eerstelijnszones, is het essentieel de burger goed te informeren.

Om de vragen van de 65-plusser te beantwoorden, organiseerde Eerstelijnszone BraViO een online infosessie op woensdag 17 maart die je hieronder kan bekijken.

De infosessie geeft medische informatie, toelichting bij de uitnodiging, informatie over mobiliteit en het vaccinatietraject. Op het einde was ruimte voor vragen die door de aanwezige experts beantwoord werden.

Gepubliceerd op donderdag 18 maart 2021 12.21 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.