Nutsvoorzieningen info

De netbeheerder gas, elektriciteit en openbare verlichting

Fluvius (voorheen Eandis) is de plaatselijke maatschappij die instaat voor de uitbating, het onderhoud en de uitbreiding van het distributienet van gas, elektriciteit en openbare verlichting.

078 35 35 34 (algemeen)
www.fluvius.be
0800 65 065 (gasreuk)
078 35 35 00 (storingen en defecten)
0800 6 35 35 of via de website (melden defecte straatlamp - zwarte nummer op gele sticker)

De energieleverancier gas en elektriciteit

Indien je tijdig een keuze maakt van leverancier, dan kan deze ook zorgen voor een aansluiting. De energieleverancier neemt dan zelf contact op met de netbeheerder. Een overzichtslijst van diverse energieleveranciers kan je vinden op de website van de VREG of 02 553 13 53. Voor stroom- of gaslevering sluit je steeds een contract af met een door de VREG erkende leverancier van elektriciteit en/of gas.

Gas en elektriciteit - aansluiting

Ofwel bij uw netbeheerder ofwel bij uw energieleverancier (zie hierboven).

Water - aansluiting

Voor alle info kan je terecht op www.dewatergroep.be. Ga je verhuizen? Wil je jouw klantgegevens aanpassen of jouw waterverbruik opvolgen? Jouw facturen bekijken en betalen? Het bedrag van je tussentijdse factuur aanpassen? Dit kan je gemakkelijk en snel regelen via de online klantenzone!

Heb je nog vragen? Dan kan je terecht op www.dewatergroep.be/contact of via tel. 02 238 96 99. Dit nummer is ook steeds bereikbaar voor het melden van storingen.

Het klantenloket in Vlaams-Brabant is enkel bereikbaar na het maken van een afspraak via de website of tel. 02 238 96 99.

Kabeldistributie (TV), telefonie en internet - aansluiting

Telenet

Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
015 66 66 66
www2.telenet.be

Proximus

0800 22 800 (informatie over producten en diensten, technische problemen, facturatie)
www.proximus.be

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.