Nomineer jouw Beste Buur(t)

Een goed contact met de buren is goud waard en burenhulp is van onschatbare waarde. Heb jij zo’n geweldige buur(t)? Zet die dan in de bloemetjes met Beste Buur(t).

Laat ons weten waarom jouw buur(t) bij de beste van Zemst is. De beste en origineelste inzendingen worden beloond met een bijzondere attentie en een bezoekje van een delegatie van het college.

Hoe nomineren?

Schrijf in maximaal 25 zinnen waarom jouw buur(t) in aanmerking komt als Beste Buur(t) van Zemst. Bezorg ons dit voor 31 mei via het online formulier.

Liever niet online? Bezorg jouw nominatie dan via post aan gemeente Zemst, team Welzijn en Gezondheid, De Griet 1, 1980 Zemst. Vergeet zeker niet de voornaam, familienaam en het adres van je buren alsook je eigen gegevens te vermelden.

Ik nomineer mijn buur(t)!

Wist je dat je voor een gezellig buurtfeest een financiële ondersteuning van € 175 kan krijgen van de gemeente? Vraag je subsidie één maand op voorhand aan. Om hier gebruik van te kunnen maken moet je feest natuurlijk voldoen aan een aantal voorwaarden. De voorwaarden en het aanvraagformulier vind je via deze pagina.

Gepubliceerd op dinsdag 30 april 2024 13.38 uur