Nog even vakantie...

Voor sommigen onder ons is de tweede week van de paasvakantie het moment om het iets rustiger aan te doen. In vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas wordt er daarentegen een tandje bijgestoken.

Deze week worden er 4 800 vaccins gezet. Ondertussen zijn de tachtigers aan de beurt geweest en ligt de focus op inwoners tussen 71 en 76 jaar. Samen met jou kijken we uit naar de beslissingen die het Overlegcomité woensdag zal nemen. Ondertussen blijven we ons aan de regels houden en blijven we de nodige afstand respecteren.

Laat die regels je echter niet belemmeren om uit je kot te komen. Ga wandelen of fietsen en geniet van onze mooie dorpskernen en onze prachtige plekjes in de natuur. Tiktokker? Doe mee aan de TikTok-tour doorheen Zemst of maak een tocht langs alle Zemstse gemeentelijke speelterreintjes.

Leuke plekjes ontdekt of iets geks gedaan in Zemst (uiteraard coronaveilig)? Inspireer anderen door het te delen via onze sociale media en gebruik #zemst.

Gepubliceerd op dinsdag 13 april 2021 14.18 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.