sprite
Gemeente Zemst

Aftrap Vlaanderen Zingt tournee op 29 juni 2018 om 20 uur in Zemst

Aftrap Vlaanderen Zingt tournee op 29 juni 2018 om 20 uur in Zemst

Onder het motto 'Mensen verbinden door samen te zingen' trekt Vlaanderen Zingt in de zomer van 2018 weer door Vlaanderen. De gemeente Zemst heeft de eer om deze zomer de nieuwe tournee van Vlaanderen Zingt te openen.
Vlaanderen Zingt laat in samenwerking met steden en gemeenten zoveel mogelijk mensen samen zingen op pleinen en markten. Tijdens de meezingavonden van Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal. De bezoekers zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Je krijgt van ons een zangkrantje met alle liedjesteksten en vanop het podium wordt de samenzang in goede banen geleid.
De kans is groot dat ook jij zo maar af en toe eens zingt, of misschien wel helemaal nooit omdat je denkt het niet te kunnen.... Wel, tijdens Vlaanderen Zingt kan je samen met je vrienden en familie meezingen met oudere en nieuwere liedjes. En bij ons moet je nooit alleen zingen, we zingen altijd samen.
Locatie: Plein van de verdraagzaamheid (Schoolstraat Zemst)
Toegang: Gratis
Wil je liever met je vrienden mee zingen vanop het podium om sfeer te creëren? Dat kan ook nog stuur dan snel nog een mailtje naar cultuur@zemst.be of tel 015 61 88 94

« Terug