sprite
Gemeente Zemst

Rode loper, kerstboom en Kerstactie: handelaar, schrijf je in!

Rode loper, kerstboom en Kerstactie: handelaar, schrijf je in!

Het gemeentebestuur herhaalt dit eindejaar de Rode-loper-en-kerstboomactie voor handelaars, horeca, zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemingen. Wie dat wenst, kan daarnaast deelnemen aan de Wie zemst, die vindt! Kerstactie, een klantentombola met mooie prijzen. Met alle deelnemende handelaars en horeca gaan we komende Kerst voor een gezellig Zemst.
Rode lopers, kerstbomen ...
Heb jij een handelszaak in Zemst? Dan kan je bij de gemeente een rode loper, kerstboom en versieringspakketje bestellen. Net als vorig jaar bedraagt de kost € 10, aan huis geleverd. Plaats de rode loper en kerstboom van 6 december tot 6 januari voor je zaak en laat daarmee je klanten weten dat ze ook tijdens putje winter warm welkom zijn. Als je ook deelneemt aan de Kerstactie, dan zijn loper en boom gratis.
... en de grote Wie zemst, die vindt! Kerstactie
Als je hieraan deelneemt, schenk je (tijdens dezelfde periode) lotjes aan je klanten. Daarmee kunnen ze mooie prijzen winnen. De prijzenpot bestaat uit twee e fietsen t.w.v. € 1 300 elk en Z-cheques t.w.v. € 2 500. Deelnemen kost € 100.
Inschrijven en bestellen kan enkel online! Surf vanaf 1 november naar www.zemst.be/eindejaaractie. Je vindt er meer informatie, het online inschrijfformulier en het reglement. We doen deze keer in het bijzonder een oproep naar de horecazaken om in te schrijven. Inschrijven kan tot maandag 27 november 2017. Vertel het voort aan collega-handelaars!

« Terug