sprite
Gemeente Zemst

Kalender

Verrekijker

Het Wereldfeest, Kinderhoogdag en Ezelsoor smelten op zondag 4 september 2016 samen tot een nieuw evenement. Het wordt een zinnenprikkelend feest dat bruist van wereldse ontmoetingen in een groen en eerlijk jasje. Het nieuwe evenement vindt plaats op en rond het plein van de Verdraagzaamheid. (bib)

 

1. Ontdek hier het programma.

2. Toegankelijkheid: het evenement is vrij toegankelijk. Te voet, met het openbaar vervoer en met de fiets is het evenement goed bereikbaar. Een fietsenstalling is voorzien aan het evenement.

3. Kostprijs: de activiteiten met een vliegje zijn toegankelijk via een bandje. Dit bandje koop je aan de kassa voor 5 euro. Sociaal tarief komt neer op 2.5 euro per persoon en groepskorting op 2.5 euro vanaf 10 kinderen. Aan de kassa kan je ook jetons kopen voor de overheerlijke hapjes en drankjes.

4. Datum en locatie: het vindt plaats op zondag 4 september 2016 van 11 tem 18 uur, op en rond het plein van de verdraagzaamheid (Schoolstraat, 1980 Zemst).

5. Duurzaamheid: ook Verrekijker kiest voor duurzaamheid waarbij we willen gaan voor een feest waarvan de ecologische voetafdruk zo klein mogelij is en waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met de arbeidsomstandigheden van de mensen uit het Zuiden (aankoop materialen, catering etc). Meer info: Verrekijker, een duurzaam feest?

 

Folder Verrekijker 2016


 

 

 


Contact

Ontwikkelingssamenwerking

Hoogstraat 69

1980 Zemst

Bekijk ook