Deel je mening over zorg en welzijn in Zemst #zemstzorgt

Heb je onze zorgenquête nog niet ingevuld? Doe het nu en laat ons weten wat je denkt over zorg en welzijn in Zemst.

Zijn er nog onbeantwoorde noden op het vlak van zorg en welzijn of zijn er nog doelgroepen die niet of onvoldoende bereikt worden? We willen hier graag een zicht op krijgen en dat kan aan de hand van jouw input! Heb je de zorgenquête nog niet ingevuld? Doe het dan nu en laat ons weten wat jouw behoeften zijn op het vlak van zorg en welzijn en in hoeverre je tevreden bent over wat er al is op dit vlak. Zo kunnen wij detecteren waar de grootste noden liggen en hoe we die in de toekomst best kunnen aanpakken. Jouw mening en inzichten zijn de basis voor sterke beslissingen.

Je kan de enquête hier online invullen of werken met de papieren versie die in de middenkatern van ons magazine Zemst Info zat (editie die eind januari in de bus viel). Invullen duurt slechts 5 minuutjes en kan nog tot 26 februari 2021. De papieren versie kun je ingevuld terug bezorgen via de daartoe bestemde brievenbussen die o.a. geplaatst werden aan het gemeentehuis, WZC Releghem, WZH Ambroos, aan de bibliotheken en aan school De Pimpernel in Laar.

#zemstzorgt

Gepubliceerd op dinsdag 23 februari 2021 12.57 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.