Leven op, in en langs het water. Deel je foto's met ons!

Zie je deze zomer leven op, in of langs het water? Maak er een foto van en stuur die naar ons! We willen onze waardevolle waterlopen en het leven eromheen in beeld brengen.

Water in de gemeente

Water staat hoog op onze agenda. We besteden veel aandacht aan waardevolle waterlopen zoals de Zenne, de Barebeek en de Kesterbeek in het kader van ons ORIZ-project (Open Ruimte in Zemst). Maar ook water in tuinen, wadi’s bij speelpleinen en poelen langs akkers zijn belangrijk voor de biodiversiteit en voor een klimaatbestendige omgeving. Dit waardevolle water en het leven eromheen willen we graag laten zien.

Doe mee!

Stuur je mooiste foto’s van klein of groot leven op, langs of in water in je eigen tuin, waterlopen, wadi’s en meer naar communicatie@zemst.be voor zaterdag 31 augustus. Je kan ook je foto op Facebook of Instagram zetten, ons taggen en de hashtags #WaardevolleWaterlopen en #InZemst gebruiken. Enkele foto's verschijnen op onze Instagrampagina en misschien ook wel in de volgende editie van Zemst Info.

Stuur ons je mooiste foto’s

Dit project is onderdeel van ORIZ (Open Ruimte In Zemst). Met dit plan wil de gemeente Zemst haar open ruimte opwaarderen en uitbreiden. Meer info: www.zemst.be/ORIZ.

 

Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 14.01 uur