Schittert jouw kunstwerk een hele zomer lang in onze gemeente?

Deze zomer stellen we een aantal creatieve impressies van bestaande schilderijen tentoon op een wandelroute langs de mooiste velden en gezelligste plekjes in Zemst. Ook in de bibliotheek zal je enkele kunstwerken kunnen bewonderen.

Heb je interesse om jouw werk in het groot te zien verschijnen langs een wandelroute die volledig draait rond kunst of in de bibliotheek van Zemst? Schrijf je dan hier in voor 1 juni 2021. Iedereen, van welke leeftijd ook, kan een impressie van een bestaand kunstwerk aanleveren. 

Kunstwerken

Voor dit project zijn we op zoek naar eigen interpretaties van een kunstwerk naar keuze. Nood aan extra inspiratie? Zoek dan zeker de werken van Peter Paul Rubens, René Magritte, Roger Raveel, James Ensor, Kasper Bosmans of vele anderen op.

Breng nadien je schilderij (2D - minimum A3 (420 mm – 297 mm) en maximum A1 (841 mm – 594 mm) ingekaderd of op een stevig doek binnen in de BIB van Zemst. Vermeld hierbij zeker jouw naam en die van je kunstwerk en het werk en de kunstenaar waarop jij je baseerde. Voel je ook vrij om enkele regels extra uitleg te geven.

Toch nog vragen? Richt je naar toerisme@zemst.be en we helpen jou meteen verder!