Denk mee over het klimaatbeleid in Zemst

Gemeente Zemst maakt een klimaatbeleidsplan op voor de komende 10 jaar en dat willen we samen met jou doen! Geef jij ook je insteek?

Er is een groeiend bewustzijn dat er op aarde een klimaatverandering bezig is en dat we daar allemaal verantwoordelijk voor zijn. Water en propere lucht worden een schaars goed en het is nu meer dan ooit tijd voor actie.
Gemeente Zemst wil samen met haar inwoners nadenken over hoe we onze gemeente klimaat-klaar maken voor de toekomst. Heb je een topidee om de CO2-uitstoot naar beneden te halen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de ideeën van anderen? Schuif dan (online) aan bij ons Klimaatcafé! Hans Van Thienen van Haviland Intercommunale leidt de avond in goede in goede banen.

Praktisch

  • dinsdag 15 juni 2021
  • start 19.30 uur, einde rond 21.30 uur
  • inschrijven via e-mail aan katleen.delbeke@zemst.be
  • je ontvangt een Microsoft Teams-link om online deel te nemen, je hoeft geen software te installeren.
Gepubliceerd op dinsdag 8 juni 2021 14.16 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.