Kerstactie 2020 - handelaars

Beste handelaar, zelfstandige, ondernemer, vrij beroeper,

Door de maatregelen, genomen tegen de tweede golf covid-19-besmettingen, werd de Kerstactie 2020 in allerijl herschreven. Hieronder een korte samenvatting. Helemaal onderaan kan je inschrijven. Zeker doen!

Noot: In de uitleg hieronder gebruiken we de generieke termen ‘handelaar’ en ‘handelszaak’. Die mag u telkens lezen als: elke handelaar, zelfstandige, ondernemer of vrij beroeper met een vestiging in Zemst.

De Kerstactie duurt langer

De Kerstactie loopt van dinsdag 1 december 2020 tot zondag 17 januari 2021, dus twee weken langer dan vorige jaren.

Materialen zijn gratis!

Deelnemen is VOLLEDIG GRATIS. Het maakt niet uit of je open of gesloten bent, je afhaal of levering aan huis organiseert: iedereen mag meedoen. Door deel te nemen ben je deze winter een AMBASSADEUR voor een warm en verbonden Zemst in een koude en moeilijke kerstperiode. Samen sterk tegen corona!

Elke deelnemende handelaar ontvangt:

  • 1 RODE LOPER, 100 x 200 cm;
  • 1 KERSTBOOM, 175 cm, afgezaagd (wie vorig jaar meer dan één boom bestelde, mag dit jaar voor twee bomen kiezen);
  • 25 PLASTIEKEN KERSTBALLEN, wit, met Wie zemst, die vindt!-logo;
  • 1 LICHTSLINGER, 11 m lang, 80 LED-lampjes, 220 V, outdoor;
  • 7 meter ROOD LINT.

We hebben materiaal voor 150 bomen en lopers. Inschrijvingen worden behandeld ‘wie eerst komt, eerst maalt’. Alle materiaal wordt op donderdag 26 en vrijdag 27 november gratis geleverd op het opgegeven adres.

Wedstrijd voor klanten

De kraslotenwedstrijd valt weg. In de plaats komt een coronaveilig alternatief: een SELFIEWEDSTRIJD voor klanten. Wie een aankoop doet, neemt een selfie bij de aankoop, afhaal of levering. Op de selfie is minstens te zien: de klant zelf, de handelaar (of medewerker of leverancier), en de koopwaar. Uit de ingezonden selfies trekt een onschuldige hand 65 winnaars. Daarnaast winnen ook de 3 leukste inzendingen een prijs.

De PRIJZEN BLIJVEN HETZELFDE als oorspronkelijk voorzien: e-fietsen, stadsfietsen, horeca-Z-cheques en gewone Z-cheques.

Samen met het materiaal ontvang je een kopie van het wedstrijdreglement. Daarin is alles wat uitvoeriger beschreven.

klik hier om je in te schrijven

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.