Kampsubsidie (vervoer materiaal)

Een erkende Zemstse jeugdvereniging kan per werkingsjaar eenmaal beroep doen op de gemeentelijke ondersteuning voor het afhalen van kampmateriaal. Deze ondersteuning bestaat uit het gratis ter beschikking stellen van een kleine gemeentelijke vrachtwagen met chauffeur voor het vervoeren van kampmateriaal van de uitleendienst van Machelen of Asse tot aan de lokalen van de jeugdvereniging.

Voor wie?

  • Voor alle erkende Zemstse jeugdverenigingen.

Voorwaarden

  • De jeugdvereniging voorziet telkens in de begeleiding van de gemeentelijke vrachtwagen door minstens twee personen, belast met het laden/lossen van het materiaal, die met eigen vervoersmiddelen ter plaatse komen.

Procedure

  • Vul het aanvraagformulier tijdig in en bezorg het aan het team Vrije Tijd - Jeugd.
  • Onderaan vind je het aanvraagformulier terug.¬†

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.