Kampioenenviering

Jaarlijks worden de kampioenen van erkende Zemstse sportverenigingen gelauwerd.

Op de Kampioenenviering worden jaarlijks de trofee voor Sportverdienste, Sportlaureaat van het jaar en de trofee voor verdienste in de gehandicaptensport uitgereikt. 

De oproep om de kampioen van jouw vereniging aan te melden, verschijnt in Zemst Info - editie maart. 

 

Voor wie?

  • Voor iedereen die een provinciale titel heeft behaald in het afgelopen sportjaar of een podiumplaats op een Vlaams kampioenschap of hoger heeft gehaald in het afgelopen sportjaar.
  • De laureaten van de trofee voor Sportverdienste, Sportlaureaat van het jaar en de trofee voor verdienste in de gehandicaptensport worden gekozen door de Algemene Vergadering van de Sportraad. 

Procedure

  • De kandidatuur moet je indienen bij het team Vrije Tijd - Sport via sport@zemst.be

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.