Joke, 24 jaar, verpleegkundige - woonzorgcentrum

Joke is een vrolijke en goedlachse jongedame die sinds 4 maanden in het woonzorgcentrum werkt als verpleegkundige.

"Ik heb pediatrische verpleegkunde gestudeerd, en deed nadien vakantiewerk in het woonzorgcentrum. Dit is zo goed meegevallen en ik voelde ik mij hier thuis dat ervoor zorgde dat ik graag wou blijven."

Joke was niet altijd zo zeker van haar stuk. Ze werkte dolgraag in het woonzorgcentrum, maar toch kriebelde het ergens om iets met haar diploma in de pediatrie te doen. Ze besloot om andere oorden op te zoeken en werkte een paar maanden op de pediatrische afdeling in een ziekenhuis. Al snel besefte ze dat dit niets voor haar was. Ze miste haar werk, de bewoners en haar collega’s in het woonzorgcentrum zo erg en was vastberaden om terug te komen. Joke werd opnieuw met open armen ontvangen en kan zich het niet meer inbeelden om ergens anders te werken.

Er zijn veel aspecten die maken dat Joke hier zo graag werkt. "Er is een heel menselijke sfeer en ik heb veel collega’s waarop ik kan rekenen, wat het werk aangenaam maakt. Zorgkundigen, verplegers/verpleegsters, schoonmaakpersoneel, kiné’s, sociale assistenten, iedereen is hier op elkaar ingespeeld en dat is het toffe aan Woonzorgcentrum Releghem. Je komt terecht in een soort familie, je wordt meteen opgenomen in het team en de zorg naar de bewoners en familie toe is heel toegankelijk en menselijk."

Joke is zo enthousiast over haar werk dat je zelf al begint te twijfelen om je huidige job op te geven en in het woonzorgcentrum te starten. ;-)

Heb je interesse om in dit leuke team thuis te horen? Solliciteer dan nu voor één van de openstaande vacatures of dien je spontane sollicitatie in.