Jeugdhuis De Caravan afgebroken

Vorige week werd het voorlopige gebouw van jeugdhuis De Caravan in Elewijt afgebroken. In het najaar krijgt het een definitieve stek in sportpark Hubert Van Innis (sportsite Den Dries).

Het nieuwe gebouw, waarin het jeugdhuis samen met hondenclub Kacez haar onderkomen zal vinden, wordt gerealiseerd door beide verenigingen samen. Een unieke samenwerking! 

Op de plaats waar het voorlopige jeugdhuis stond, komt het nieuwe gebouw te staan, parallel aan de curlinghal. Zo ontstaat er open ruimte waar mooie groenomkadering wordt voorzien die de sport- en beweegbeleving in het sportpark ten goede zal komen. Eens het nieuwe gebouw er staat, wordt het huidige gebouw van de hondenclub afgebroken.

Deze werken maken deel uit van de eerste fase van de volledige heraanleg van sportpark Hubert Van Innis.

Gepubliceerd op dinsdag 13 april 2021 14.17 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.