Is jouw buur de beste buur?

Heeft je buur je doorheen deze moeilijke periode geholpen of staat je buur altijd voor je klaar? Gemeente Zemst geeft jou ook dit jaar de kans om je buur op een originele manier te bedanken.

Onder het motto ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ wil gemeente Zemst de beste buren van Zemst opnieuw in de kijker plaatsen. Goede buren maken het leven aangenamer en dragen bij tot een prettige woonomgeving. Het is ook fijn om tijdens deze coronatijden even een babbeltje te kunnen slaan over de heg of op de stoep. En misschien heb je ook al kunnen rekenen op je buur voor een noodgeval?
Laat ons weten wat jouw buur of buren zo bijzonder maakt. De beste en origineelste inzendingen worden beloond met een bijzondere verrassing.
Hoe nomineren?
Schrijf of mail ons in maximaal 25 zinnen waarom jouw buurman of –vrouw in aanmerking komt als ‘Beste Buur van Zemst’. Dit kan tot en met 18 april per mail naar cultuur@zemst.be of per brief naar Gemeentebestuur Zemst, Team Vrije Tijd, De Griet 1 in 1980 Zemst. Vergeet zeker niet de voornaam, naam en het adres van je buren alsook je eigen gegevens te vermelden.

Gepubliceerd op dinsdag 30 maart 2021 16.23 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.