Investeer in Zemstse groene energie

Interesse om mee te investeren in Zemstse groene stroom? Dat kan! Dankzij de samenwerking met Haviland en met burgercoöperaties Ecopower en Klimaan komen er coöperatieve zonnepanelen op basisscholen De Waterleest, De Pimpernel en De Regenboog, sporthal De Budohal en ontmoetingscentrum Hofstade (door Klimaan) en gemeenschapscentrum De Melkerij (door Ecopower). De projecten worden voor 100% gefinancierd met burgerkapitaal, waardoor alle Zemstenaars mede-eigenaar kunnen worden. Je vindt alle info op zemst.klimaan.be

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.