Inschrijvingen vakantieaanbod zomer 2023

Nog even en dan staat de zomer van 2023 weer voor de deur! In Zemst kunnen de jongere Zemstenaars genieten van een hele speelpleinzomer en ook verschillende sportkampen. Inschrijven kan vanaf 18 april om 18 uur.

Speelpleinzomer

Van maandag 3 juli tot en met donderdag 17 augustus opent het gemeentelijke zomerspeelplein, Speelplein Kaktus, zijn deuren. Alle kinderen van 2,5 tot en met 15 jaar, met schoolervaring, die in Zemst wonen en/of in Zemst naar school gaan of gingen, zijn welkom.

Inschrijven kan tot en met de ochtend zelf dat je kind zal deelnemen aan de speelpleinwerking. Let wel, wie inschrijft voor 30 juni geniet van een voordeliger tarief.

Lees alle info over het speelplein 

Inclusie

Speelplein Kaktus heeft een inclusieve werking. Heeft je kind net dat beetje extra zorg nodig? Geef dan een seintje voor 18 april via jeugd@zemst.be. Zo bezorgen we elk kind een geweldige zomer!

Sportzomer

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus kan je jezelf ook uitleven op de gemeentelijke sportweek. Alle kinderen van 8 tot en met 14 jaar, met schoolervaring, die in Zemst wonen en/of in Zemst naar school gaan of gingen, zijn welkom. Afhankelijk van welke sporten je kiest, zal ook de locatie van het kamp veranderen.

Inschrijven kan tot en met maandag 14 augustus

Lees alle info over de sportkampen

Inschrijven en betalen

Inschrijven voor de speelpleinwerking en/of de sportweek doe je online via www.zemst.kwandoo.com en kan vanaf dinsdag 18 april om 18 uur. Heb je nog geen account op Kwandoo? Maak dit dan eerst aan. Zodra de betaling in orde is, ontvang je via e-mail een inschrijvingsbevestiging.

 Let op!

  • Vergeet de vragenlijsten niet in te vullen en up-to-date te houden! Op die manier zijn we op de hoogte van de noden van je kind(eren).
  • De plaatsen zijn beperkt. Tijdig inschrijven en betalen is de boodschap!
  • Een inschrijving wordt niet voltooid als deze nog niet betaald is.
  • Een plaats op de wachtlijst is geen garantie op een effectieve plaats.
  • Het is niet mogelijk om ter plaatse in te schrijven en te betalen. Dit gebeurt enkel vooraf.
Gepubliceerd op dinsdag 28 maart 2023 14.26 uur