Infosessie ‘Kringlooptuinieren’

Is jouw tuin een klein paradijs maar zie je vaak op tegen de karweien en klussen? Leer tuinieren met minder afval en minder werk.

In de gratis online infosessie ‘Kringlooptuinieren’ ontdek je hoe je tuinafval kunt voorkomen en hoe je allerlei tuinresten nuttig en ook fraai en creatief in de tuin kunt gebruiken.
De sessie gaat door op donderdag 11 maart om 20 uur. Inschrijven kan via katleen.delbeke@zemst.be. Kort voor aanvang van de infosessie ontvang je een link in je mailbox. De infosessie is een organisatie van Vlaco, Incovo en gemeente Zemst.

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 14.48 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.