Infomarkt nieuwe sporthal Zemst op 22 april

Binnenkort start de bouw van de nieuwe sporthal in Zemst. Wil jij meer weten over het project? Kom dan naar de infomarkt op maandag 22 april.

De sporthal

De nieuwe sporthal zal voornamelijk gewijd zijn aan basketbal en volleybal. Verder zal de zaal dienen voor twee Zemstse basisscholen. Er komt ook een danszaal en extra kleedkamers voor de naastgelegen voetbalclub.

De omgeving

Samen met de bouw van de sporthal wordt ook de omgeving ingericht en verfraaid. Het nieuwe gebouw komt in een groene parkzone waarbij een gedeelte van de Leibeek terug open wordt gelegd. Hierdoor creëren we meer ruimte voor het water in de beek en een natuurvriendelijke oever. Doorheen de site wordt een nieuwe fiets- en wandelverbinding aangelegd en is er ook ruimte voorzien voor een petanquebaan, een basketbalveldje en een ruime fietsenstalling.

De werken

De werken aan de nieuwe sporthal zullen naar verwachting starten in mei 2024 en ongeveer 15 maanden duren. De aanleg zal ongetwijfeld enige hinder met zich meebrengen. We doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Blijf op de hoogte. Regelmatige updates over de voortgang van het project vind je op deze pagina.

De infomarkt

Op maandag 22 april kan je langskomen op een infomarkt over het project van de nieuwe sporthal. We geven je graag meer uitleg!

Praktisch

  • Maandag 22 april
  • Tussen 18 en 19.30 uur
  • Foyer van GC de Melkerij
  • Je hoeft niet op voorhand in te schrijven
  • Iedereen welkom
Gepubliceerd op dinsdag 9 april 2024 14.30 uur