Incovo

De gemeente is verantwoordelijk voor het afvalbeheer. Zemst werkt daarvoor samen met Londerzeel, Machelen, Meise en Vilvoorde. Samen met die gemeenten heeft Zemst afvalintercommmunale Incovo opgericht.

Door samen te werken wordt de dienstverlening efficiënter en beperken we de kosten.

De raad van bestuur van Incovo wordt gevormd door gemeenteraadsleden van de deelnemende gemeenten. Belangrijke beslissingen worden bevestigd door de gemeenteraden of het schepencollege van de gemeente.

Incovo is verantwoordelijk voor het ophalen van het afval in de gemeente en baat het recyclagepark in de Houtemsestraat in Eppegem uit.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.