Iedereen is kunstenaar! Doe jij ook mee?

Vanaf dit weekend zetten we Kunst in de Kijker! Als alternatief voor de kunstenaarsroute roepen we alle inwoners van Zemst/jou op om thuis zelf kunst voor aan het raam of in je voortuin te zetten.

Je leest het goed, deze maand gaan we niet op Berenjacht, maar op kunstjacht in Zemst! Haal de creatieve ik in jezelf naar boven en maak je eigen kunstwerk. Schrijf je graag gedichten, hou je van schilderen of is beeldhouwen meer jouw ding? Toon het aan je buren! Je kan er zelfs voor kiezen om bestaande kunst in de kijker te zetten. Zo kan je bijvoorbeeld een tekening van je kleinkind of een spreuk uit de krant ophangen, alles kan! Stuur ook zeker een foto van jouw versierd raam of voortuin naar VT@zemst.be zodat wij weten dat je meedoet.

Tot eind september zullen er daarnaast vijf grote doorkijkkaders geplaatst worden op verscheidene mooie locaties in onze gemeente. Op deze manier laten we jou stilstaan bij de schoonheid van de natuur, kostbare landschapselementen of erfgoed van bij ons. Wie gaat wandelen of fietsen kan zo eens naar iets anders kijken dan naar beren, kan jij ze alle vijf vinden?

Gepubliceerd op dinsdag 25 augustus 2020 16.30 uur