Hulp bij invullen belastingbrief

Je belastingaangifte invullen wordt er met de jaren niet eenvoudiger op. Sommigen hebben dankzij het voorstel voor vereenvoudigde aangifte van de FOD Financiën misschien maar tien minuutjes werk. Voor anderen ligt dat enigszins anders.

Als je met een vraag zit, kijk dan eerst op de FAQ van FOD Financiën op (www.fin.belgium.be) of neem telefonisch contact met de dienst Vilvoorde (Centrum Particulieren Leuven) op het nummer 02 575 08 60 (normaal tarief, elke dag van 9 tot 17 uur) of via e-mail: p.leuven.team9@minfin.fed.be.

Zitdagen FOD Financiën in Zemst

Geraak je er niet uit en wil je graag je aangifte laten invullen op het gemeentehuis? Experten van de FOD Financiën helpen je graag.

Om de wachttijden tot een minimum te beperken, wordt er vanaf dit jaar nog enkel op afspraak gewerkt.

Hoe maak je een afspraak? Bel eenvoudig naar het Onthaal van het gemeentehuis op 015 61 88 90 (of kom gerust even langs). Daar kan men zien welke afspraaktijdstippen nog vrij zijn en er eentje voor jou reserveren. Aangezien er 5 medewerkers van de belastingdienst zullen aanwezig zijn, kunnen per uur een dertigtal afspraken ingepland worden.

Wanneer worden de invulsessies georganiseerd?

Maandag 27 en dinsdag 28 mei, telkens van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur

Mochten deze data je niet schikken, kan je nog altijd terecht in het kantoor van de FOD Financiën in Vilvoorde, Groenstraat 51 en dit op werkdagen vanaf midden mei tot 28 juni, telkens van 9 tot 12 uur (mei) of 9 tot 15 uur (juni).

Gepubliceerd op donderdag 2 mei 2019 8.57 uur