Hoofdwinnaars kerstactie handelaars ontvingen prijs

De kerstactie van Zemstse handelaars is al even afgelopen. Ondertussen kregen de hoofdwinnaars hun mooie prijzen (coronaveilig) overhandigd.

Van 1 december 2020 tot en met 17 januari 2021 liep in Zemst de vierde ‘Wie Zemst, die vindt!’-kerstactie van de Zemstse handelaars. Er namen maar liefst 144 handelaars deel. Bij elke aankoop bij een van de handelaars kon je een selfie nemen met je koopwaar en de handelaar. Wie een selfie instuurde, maakte kans op een van de 85 prijzen, met name 3 e-fietsen (aangekocht bij Fietsen Luc Van Steenwinkel in Eppegem), 2 stadsfietsen (aangekocht bij Fietsen Lauwers in Zemst), 10 horeca-Z-cheques ter waarde van € 100 en 70 Z-cheques ter waarde van € 50. Een onschuldige hand trok volgende hoofdwinnaars uit alle deelnemers:

  • Flor Wuyts, Lieve Spoelders en Mila Christiaens: zij winnen een e-fiets
  • Bart Lesage en Herman Verlinden: zij winnen een stadsfiets.

De winnende selfies van de e-fietsen werden genomen bij Carmi in Eppegem en Stef Optiek in Zemst. Die van de stadsfietsen werden genomen bij Stef Optiek in Zemst en De Nieuwe Maalder in Hofstade.

Op 20 februari ontvingen de vijf hoofdwinnaars hun prijs uit coronaveilige handen van de bovengenoemde handelaars. De andere winnaars werden reeds persoonlijk verwittigd.

Bedankt aan alle deelnemende handelaars en aan iedereen die een selfie instuurde. En uiteraard een dikke proficiat aan de winnaars!

Gepubliceerd op dinsdag 23 februari 2021 12.54 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.