Hondenlosloopzones in het domein Weerdse visvijver en Sport Vlaanderen

In de gemeente Zemst werden 2 hondenlosloopzones ingericht. Een hondenlosloopzone is een omheinde zone waar honden, onder het waakzame oog van hun baasjes, in alle veiligheid kunnen rondlopen en spelen zonder anderen te hinderen.

In de zone mag je hond vrij loslopen, spelen, graven, en zelfs even in het water plonsen! Om het voor iedereen aangenaam te houden, vragen we om de hondenpoep – net als elders – op te rapen en in de vuilbakjes te deponeren.

Je kan de losloopzone vinden aan de Weerdse visvijver. Vanaf de nieuwe parking volg je het pad naar de vijver en dan volg je de rondweg naar links. Na enkele honderden meters herken je de afgebakende zone aan de houten paaltjes.

De hondenlosloopzone in Sport Vlaanderen bevindt zich vlakbij ingang A, ter hoogte van de sporthal.

Wil je ze even zien op het stratenplan? Dat kan!

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.