Hondenlosloopzones in het domein Weerdse visvijver en Sport Vlaanderen

In de gemeente Zemst werden 2 hondenlosloopzones ingericht. Een hondenlosloopzone is een omheinde zone waar honden, onder het waakzame oog van hun baasjes, in alle veiligheid kunnen rondlopen en spelen zonder anderen te hinderen.

In de zone mag je hond vrij loslopen, spelen, graven, en zelfs even in het water plonsen! Om het voor iedereen aangenaam te houden, vragen we om de hondenpoep – net als elders – op te rapen en in de vuilbakjes te deponeren.

Je kan de losloopzone vinden aan de Weerdse visvijver. Vanaf de nieuwe parking volg je het pad naar de vijver en dan volg je de rondweg naar links. Na enkele honderden meters herken je de afgebakende zone aan de houten paaltjes.

De hondenlosloopzone in Sport Vlaanderen bevindt zich vlakbij ingang A, ter hoogte van de sporthal.

Wil je ze even zien op het stratenplan? Dat kan!

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.