Karin, 54 jaar, poetshulp in de thuiszorg

Karin is een positief ingestelde vrouw en enorm fier over wat ze doet.

"Ik heb 22 jaar als verantwoordelijke in een supermarkt gewerkt, maar besefte na verloop van tijd dat dit niet was wat ik wou. Mijn man heeft me destijds overhaald om te veranderen en kijk nu. Ik werk 11 jaar als poetshulp en heb nog geen minuut spijt gehad!"

Karin heeft nu betere uren, doet geen weekendwerk en avonduren meer en ze neemt geen werk mee naar huis. Ze kan meer bij haar gezin zijn en heeft van haar hobby haar beroep kunnen maken.

Volgens Karin moet een goede huishoudhulp een plantrekker zijn en georganiseerd te werk gaan. Klanten appreciëren het wanneer Karin hen advies geeft, bijvoorbeeld over hoe je de ramen moet poetsen. 

Karin krijgt veel waardering van klanten, die haar soms een berichtje sturen om haar te bedanken voor het goede werk. "Ik krijg enorm veel respect en kan een band opbouwen met klanten. Ik ga elke dag naar huis met een goed gevoel."

Poetsen in de thuiszorg vindt Karin leuk omdat ze graag mensen helpt. Ze houdt van sociale contacten met klanten en collega’s. Wanneer er nieuwe collega’s starten, staat ze altijd paraat om hen te begeleiden.

Karin haar lijst van voordelen is lang: "het maandelijkse loon (in plaats van een wekelijks loon), een vast uurrooster, interessante verlofregeling (26 vakantiedagen) en je kan zelf je verlofdagen inplannen op dagen dat dit voor jou het beste uitkomt."

Heb je interesse om van je hobby je beroep te maken en zelf als poetshulp aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu voor één van de openstaande vacatures of dien je spontane sollicitatie in.