Het vaccinatiecentrum in beeld!

Ben jij benieuwd hoe het vaccinatiecentrum in een mum van tijd opgebouwd werd? En wil je alvast een virtuele rondleiding krijgen in het gebouw en ontdekken hoe alles in zijn werk gaat? Neem dan zeker een kijkje!

Virtuele rondleiding vaccinatiecentrum

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, hebben we voor jullie alvast een virtuele rondleiding gemaakt! Ben jij benieuwd hoe alles in zijn werk gaat? En welke stappen je doorloopt bij jouw bezoek? Bekijk dan zeker het filmpje! Helpen jullie mee om de video te verspreiden naar grootouders, ouders, zussen en broers, vrienden en kennissen? We willen graag zoveel mogelijk bezoekers van vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas bereiken. Bedankt!

Opbouw vaccinatiecentrum

Het vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas is volledig klaar. Wij stelden tijdens de opbouwwerken onze camera op en maakten er een korte video van. Zo kunnen jullie de opbouw in sneltempo meevolgen. Wij zijn alleszins klaar om jullie te verwelkomen!

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.