Het vaccinatiecentrum in beeld!

Ben jij benieuwd hoe het vaccinatiecentrum in een mum van tijd opgebouwd werd? En wil je alvast een virtuele rondleiding krijgen in het gebouw en ontdekken hoe alles in zijn werk gaat? Neem dan zeker een kijkje!

Virtuele rondleiding vaccinatiecentrum

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, hebben we voor jullie alvast een virtuele rondleiding gemaakt! Ben jij benieuwd hoe alles in zijn werk gaat? En welke stappen je doorloopt bij jouw bezoek? Bekijk dan zeker het filmpje! Helpen jullie mee om de video te verspreiden naar grootouders, ouders, zussen en broers, vrienden en kennissen? We willen graag zoveel mogelijk bezoekers van vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas bereiken. Bedankt!

Opbouw vaccinatiecentrum

Het vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas is volledig klaar. Wij stelden tijdens de opbouwwerken onze camera op en maakten er een korte video van. Zo kunnen jullie de opbouw in sneltempo meevolgen. Wij zijn alleszins klaar om jullie te verwelkomen!

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.