Het Rubenskasteel voor één dag van jou?

In 2023 laat het Rubenskasteel in Zemst nog eens heel luid van zich horen! Van 1 augustus tot en met 29 oktober wordt het domein een creatieve broedplaats voor iedereen en door iedereen. Wil jij hier mee deel van uitmaken?

Het wordt een plek voor ontspanning, verwondering en inspiratie, waar vrienden samenkomen en nieuwe banden gesmeed worden. Er zal aandacht zijn voor erfgoed, kunst, workshops, lezingen en debatten, vrijetijdsactiviteiten, muziek, natuur, geschiedenis, gastronomie …

Het Rubenskasteel is in die periode van ons allemaal. Daarom willen we jou actief betrekken om de bestaande ideeën mee concreet vorm te geven en om nieuwe ideeën te verzinnen. Vandaar deze oproep:

  • Heb jij of heeft jouw vereniging, onderneming, sociaal project een activiteit, evenement of idee waarvoor het domein het perfecte decor kan vormen? Groot of klein, voor jong of oud, dat maakt niet uit.
  • Wil je mee aan de wieg staan van de (misschien wel jaarlijkse) Rubensfeesten?
  • Heb je een super leuk idee voor de horeca-uitbating in die periode?
  • Of ben je gewoon nieuwsgierig?

Kom dan op maandag 27 maart 2023 mee rond de tafel zitten met de organisatoren en wie weet wordt het Rubenskasteel wel voor één dag van jou!

Praktisch voor de infoavond:

Gepubliceerd op dinsdag 14 maart 2023 14.37 uur