Heropening bibliotheek Zemst

Op donderdag 4 maart heropent bibliotheek Zemst de deuren. De bibliotheek was even gesloten om de overstap te kunnen maken naar het nieuwe beheersysteem Wise.

Dit systeem zorgt voor een vlottere dienstverlening naar de leners toe. Tegen eind 2021 zullen alle Vlaamse bibliotheken met deze software werken zodat de samenwerking onderling efficiënter kan verlopen. Zo kan je nu reeds als lener van Zemst zonder extra kosten ook ingeschreven worden in een andere bibliotheek die deel uitmaakt van het SLIM netwerk. Dit netwerk is een open samenwerkingsverband van een aantal Vlaams-Brabantse en Limburgse bibliotheken. De bibliotheken die lid zijn van het SLIM netwerk kun je terugvinden op https://zemst.bibliotheek.be.

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 14.58 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.