Groepsaankoop laadpalen: meld je vrijblijvend aan vóór 15 juli 2022

Rijd je zelf met een elektrische wagen, en heb je voldoende plaats op je oprit om de wagen te laden? Of wil je er als bedrijf voor zorgen dat je personeel of bezoekers hun wagen op je bedrijfsterrein kunnen laden? Dan is de aankoop van een private laadpaal een interessante keuze. Er zijn tal van voordelen. Zo is het met een private laadpaal veiliger én sneller laden dan aan een stopcontact. Thuis laden is ook goedkoper dan laden aan een publieke laadpaal. Wanneer je ook nog eens zonnepanelen hebt, laad je je wagen zelfs kosteloos op.

Om het aankopen en installeren van een private laadpaal voor haar inwoners eenvoudiger en goedkoper te maken, neemt gemeente Zemst deel aan de groepsaankoop laadpalen van Haviland. Via deze collectieve aanpak kan je rekenen op de nodige informatie, hulp en ondersteuning. Er wordt gegaan voor de hoogste kwaliteit en de beste prijs door schaalvoordelen.

Werkwijze:

  • Heb je interesse? Meld je dan vóór 15 juli 2022 geheel vrijblijvend aan via dit formulier.
  • Een stuurgroep van enthousiaste inwoners beslist eind juli mee aan welke voorwaarden de laadpalen moeten voldoen en welke eisen worden gesteld aan de leveranciers.
  • De gekozen firma geeft in november een toelichting. Nadien kan je een laadpaal naar keuze bestellen.
  • Je ontvangt een offerte van de leverancier en betaalt deze binnen de gestelde termijn.
  • De werken worden uitgevoerd door de gekozen firma bij je thuis of bij je bedrijfsterrein.