Goestingtraject

Heb je zin om eens iets anders te doen?

Om eens te proeven van de taken van een ander team?

Dit is je kans!

 

We lanceren een ‘goestingtraject’ voor (administratieve) medewerkers die zin hebben om eens iets anders te doen in onze organisatie.

Het gaat om een proefproject waarbij teams wiens werklast verhoogd is, ontlast worden door de hulp van andere medewerkers die wel eens iets anders willen proberen.

 

Iets voor jou?

Het is een soort van jobrotatie, waarbij je zelf kan aangeven hoeveel tijd je wil/kan ingezet worden (al is het maar een paar uur per week), voor welke periode en van welk team je wil proeven. Op dit moment is er een nood aan proevers bij team Communicatie, de sociale dienst en team Financiën.

Voel je de goesting opborrelen? Twijfel niet en probeer het gewoon!

Proeven kan alleen maar verrijkend zijn en bovendien help je er een team in nood mee. Het ‘goestingtraject’ is immers een experiment om piekperiodes in onze organisatie op te vangen.

Het gaat dus om een tijdelijk engagement waarbij je – na effectief te proeven – zelf beslist of de taken je liggen en of je dergelijke wissel in de toekomst nog zou willen doen. Ook als de werkdruk in je huidige team tijdelijk lager ligt, kun je van deze periode gebruik maken om een ander team tegemoet te komen. We gaan natuurlijk vooraf steeds in overleg met je leidinggevende.

Overtuigd?

Blijf niet op je honger zitten en proef van een ander team!

Laat snel iets weten aan paulien.janssens@zemst.be. Dan bekijken we samen wat haalbaar is en bespreken we dit met je leidinggevende.

 

Aarzel je nog?

Wanneer je je herkent in een van onderstaande omschrijvingen, gooi dan die aarzeling van je af en proef gewoon!

  • Wil je op de hoogte zijn van zowat alles wat er beweegt in onze organisatie en gemeente? En heb je een vlotte pen en/of voeling met sociale media en/of kun je overweg met opmaakprogramma’s (Photoshop, Indesign, Illustrator,…) en/of wil je graag publiceren op onze website en ons intranet? Kies dan voor team Communicatie.
  • Ben je sociaal voelend en wil je dit combineren met je administratieve vaardigheden? En/of wil je actief meewerken aan de informatiecampagnes inzake het coronavirus naar kwetsbare doelgroepen? Kies dan voor de sociale dienst.
  • Laten cijfertjes je een vreugdesprongetje maken en hou je van administratieve taken? En/of ben je vertrouwd met eenvoudige boekhoudkundige handelingen? Kies dan voor team Financiën.

Overtuigd? Mail snel naar paulien.janssens@zemst.be en laat weten van welk team je wil proeven.

Ben je zelf leidinggevende en heb je nood aan proevers in jouw team om zo een (tijdelijke) nood op te vangen? Aarzel niet om dit ook te laten weten aan team P&O!

Hopelijk kun je dit experiment smaken! 😉