Goed nieuws voor de jeugdwerkzomer!

Yes! Groen licht voor de jeugdwerkzomer, inclusief Speelplein Kaktus! De inschrijvingen gaan van start in juni, onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen.

Inschrijven kan vanaf 1 juni om 18 uur via deze website. De sportweken kregen nog geen officiële goedkeuring, maar we hopen dat je vanaf 1 juni ook hiervoor kan inschrijven. We houden je op de hoogte eens er meer nieuws is. We gaan alvast aan de slag om de zomer coronaveilig te organiseren aan de hand van de vooropgestelde draaiboeken.

Gepubliceerd op dinsdag 4 mei 2021 12.28 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.