GFT-zakken voor onderhoud openbaar domein

Hebt u voor uw woning op het openbare domein een grasperk? Heel wat bewoners onderhouden dit grasperk zelf. Dit draagt bij tot een groener en mooier straatbeeld.

Sinds 2003 geeft het gemeentebestuur GFT-zakken aan deze ijverige bewoners.

U geeft uw naam en adres door aan de werkliedendienst via het online formulier. In het voorjaar meten wij de grootte van het te onderhouden gazon. Aan de hand daarvan worden het aantal GFT-zakken toegekend. De inschrijvers krijgen rond de maand maart een schriftelijke uitnodiging om de zakken op te halen op de gemeentelijke werkliedendienst. Bij het overhandigen van de zakken vragen wij u een formulier te ondertekenen waarin u verklaart het openbaar domein te onderhouden. U dient zich éénmalig in te schrijven. Jaarlijks krijgt u automatisch een uitnodiging om de zakken op te halen.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.