Gezocht: sfeermakers voor Vlaanderen Zingt op vrijdag 28 juni

Op vrijdag 28 juni is het opnieuw Vlaanderen Zingt in Zemst. Wil je op het podium schitteren en mee sfeer creëren? Dat kan door je kandidaat te stellen als sfeermaker op het podium.

Vlaanderen Zingt is een groot meezingfeest voor jong en oud. Iedereen kan naar hartenlust meezingen met populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Op vrijdag 28 juni 2024 wordt tijdens Vlaanderen Zingt het Plein van de Verdraagzaamheid omgetoverd tot een meezingplein. Alle toeschouwers krijgen een krantje waarin alle liedjesteksten staan.

Ben jij een echte sfeermaker?

We zijn nog op zoek naar een dertigtal sfeermakers. Je moet niet kunnen zingen om op het podium te staan. Het voornaamste is om met je vereniging of vrienden sfeer te creëren en de toeschouwers op het plein tot meezingen aan te zetten. Sfeermakers blijven gedurende het evenement op het podium staan om alle liedjes mee te zingen. Als bedanking krijg je de hele avond gratis drank en een Vlaanderen Zingt t-shirt als aandenken.

Voel jij je met je vereniging of vrienden geroepen om op het podium van Vlaanderen Zingt in Zemst te schitteren? Vul dan voor 20 mei het online formulier in.

Ik wil sfeermaker zijn!

Gepubliceerd op dinsdag 30 april 2024 13.34 uur