Gezocht: extra kinderbegeleiders

2023 was een moeilijk jaar voor de kinderopvang in Zemst. Door de plotse sluiting van drie kinderdagverblijven kwamen heel wat kindjes zonder opvang te zitten. Ook nu zijn er nog steeds tekorten. Werk jij graag met kinderen? Misschien is de job van kinderbegeleider dan iets voor jou.

Na de sluitingen in 2023 sloegen alle partners binnen Zemst de handen in elkaar om oplossingen te zoeken. Want op korte termijn moesten er ineens heel veel ouders op zoek naar een nieuwe opvangplaats. Door de samenwerking tussen alle partners konden we heel wat ouders verder helpen. Nog eens bedankt aan iedereen die klaarstond!

Ondertussen één jaar later is er nog steeds een groot tekort aan opvangplaatsen. Een deel van de weggevallen plaatsen werd opgevuld door het nieuwe kinderdagverblijf Kinderspel, maar het aanbod is helaas kleiner dan de vraag.¬†Daarom zijn we nog op zoek naar extra kinderbegeleiders. Werk jij graag met kinderen? Heb jij zin om je dagelijks in te zetten voor kinderen? Ga dan als kinderbegeleider aan de slag in een kinderdagverblijf. Of start zelf als onthaalouder bij je thuis. Heb je interesse? Neem dan contact op met het Loket Kinderopvang Zemst via lokaal.loket@zemst.be of tel. 015 61 88 90.

Gepubliceerd op dinsdag 26 maart 2024 13.12 uur