Gezocht: enthousiaste uitbater voor huidige sporthal en cafetaria in Zemst

We zijn op zoek naar een frisse, enthousiaste uitbater voor de huidige sporthal en bijhorende cafetaria in Zemst. Deze fantastische kans is er voor iedereen – van ondernemende individuen tot (sport)verenigingen die willen bijdragen aan het lokale sportgebeuren.

Wat?

Als nieuwe uitbater speel je een cruciale rol in het ondersteunen van sportieve activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor het toezicht en onderhoud van het gebouw en je beheert de reserveringen en de jaarkalender van de sporthal. Daarnaast open je de cafetaria minstens vijf dagen per week en zorg je voor een gezellige, uitnodigende sfeer waarin zowel sporters als bezoekers graag vertoeven. Iedereen is welkom om zijn of haar plannen voor de sporthal en cafetaria in te dienen. Zo kunnen we samen bouwen aan een levendige en sportieve toekomst voor alle Zemstenaars en bezoekers.

Interesse?

Bezorg je kandidaatstellingsformulier samen met je projectvoorstel in een gesloten envelop aan Gemeente Zemst, De Griet 1, 1980 Zemst. Dit uiterlijk op donderdag 25 juli 2024 om 12 uur.

Alle nodige documenten en meer info vind je op deze pagina. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar omgeving@zemst.be.

Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 14.19 uur