Gevel d’ Oude School schittert door nieuwe bestickering

Op zondag 5 maart 2023 zwaaide d’ Oude School opnieuw haar deuren open. Na een periode van grondige renovatie was de zaal terug klaar voor gebruik. Nu schittert het gebouw ook langs buiten door de nieuwe bestickering. Ga zeker eens een kijkje nemen!

In april 2022 lanceerden we een oproep om foto’s in te zenden uit de oude schooltijd. En of er leuke foto’s binnenkwamen! Twee daarvan schitteren nu op de gevel van zaal d’ Oude School. Ook het logo en de naam van de zaal kregen een mooi, centraal plekje op het gebouw. Zo is het gebouw nu echt volledig afgewerkt. Wat vind jij van de voor en na?

De zaal huren?

Organiseer je een lezing, tentoonstelling, quiz … met je vereniging? Of zoek je een locatie voor een babyborrel, lente- of communiefeest of nog een ander soort feest (zonder DJ en/of duidelijk hoorbare muziek)? Dan is zaal d’ Oude School een goede keuze. Alles werd in een nieuw jasje gestoken en de nodige voorzieningen zijn aanwezig om weer volop de mooiste herinneringen te maken. Ontdek welke evenementen toegelaten zijn in deze zaal.

Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 15.04 uur