Geplande projecten

Kaart met wegenwerken of neem een kijkje op Geopunt - Hinder in kaart

Toekomstige projecten

U kan hier een overzicht vinden van alle geplande riolerings- en wegenwerken in opdracht van de gemeente Zemst. Aangaande vragen over deze werken kan u zich steeds wenden tot het team Infrastructuur.

  • Naast de werken van de gemeente Zemst, organiseren ook andere partners van de gemeente in hun opdracht werken op het grondgebied van Zemst. Aangaande vragen over deze werken van andere overheden kan je contact opnemen met de betreffende partner.
Project Overheid Voorzien Info
Project heraanleg middenplein Hestia gemeentebestuur augustus 2021 zie onder
Project Driesstraat en Lange Ravestraat gemeentebestuur start 2021 zie onder
Project Linterpoortenlaan e.a. gemeentebestuur start 2022 zie onder
Project Humbeeksebaan e.a. i.s.m. Aquafin gemeentebestuur start 2023 zie onder
Project Humbeeksebaan grens Mechelen gemeentebestuur te bepalen zie onder
Aanleg vrijliggende fietspaden en fietssnelweg Brusselsesteenweg (vervolg) Agentschap Wegen en Verkeer zomer 2021 zie onder

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.