Gemeente-Stadsmonitor in de brievenbus?

Waaraan hecht jij belang in onze gemeente? Ben je tevreden over de voorzieningen? Zijn er genoeg activiteiten? Op 22 maart 2023 start het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) van de Vlaamse overheid met de grootschalige burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor.

De Vlaamse overheid organiseert deze wetenschappelijke bevraging in elke Vlaamse gemeente en stad. Ze peilt naar de tevredenheid, de participatie en het gedrag van burgers over heel uiteenlopende thema’s.

Niet iedereen krijgt de bevraging in de bus. Jij wel? Vul ze dan zeker in. Je medewerking is vrijwillig, maar wel van belang. De waarde van de resultaten hangt namelijk af van het aantal personen dat de vragenlijst invult. Bovendien krijg je met deze bevraging de kans om je mening te geven over de thema’s die jij in onze gemeente belangrijk vindt. Met de resultaten van de bevraging wil ABB elk lokaal bestuur in Vlaanderen ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen. Om je te bedanken, maak je kans op een geschenkbon van € 12 als je de vragenlijst volledig invult.

Lees meer over de bevraging

Gepubliceerd op dinsdag 21 maart 2023 8.52 uur