Gemeenschapscentrum de Melkerij zoekt enthousiaste horecapartner

Agb@zemst zoekt een horecapartner voor het eetcafé van GC de Melkerij. Iets voor jou? Check zeker de voorwaarden want die zijn in de positieve zin bijgestuurd ten opzichte van de vorige oproepen. Kandidaturen moeten binnen zijn tegen 4 december.

Tijdens de zomer kreeg het café van GC de Melkerij een fikse opfrisbeurt met uitnodigend meubilair, de nodige portie groen, pakkende quotes en een aangename indeling. Nu is het de bedoeling om een vaste horecapartner aan te stellen om een samenwerking op lange termijn uit te werken via een concessie. Dit verschilt van een handelsovereenkomst omdat er uitdrukkelijk ingezet wordt op samenwerking. Hiermee hebben we één doel voor ogen: samen het eetcafé weer een bruisende plaats maken waar cultuur en ontmoeting hand in hand gaan.

Het aanbod ten opzichte van de vorige oproepen is in de positieve zin bijgestuurd. Je kan dit bekijken via deze pagina. Voor meer informatie en/of een locatiebezoek kan je mailen naar vt@zemst.be. Kandidaturen kunnen ingediend worden tot 4 december 2023.

Gepubliceerd op dinsdag 10 oktober 2023 11.04 uur