Geen nieuwjaarsduik in 2022

Zoals jullie al vermoedden, gaat de Nieuwjaarsduik dit jaar niet door. Maar berg je duikbril niet te ver weg, want volgend jaar ondernemen we een nieuwe poging om het nieuwe jaar in te duiken.

Door de coronamaatregelen kan de nieuwjaarsduik niet plaatsvinden. Dus dit jaar geen opwarmdansjes, frisse duik of gezellige receptie. We hopen dat we in 2023 terug gezellig en onbezorgd met zijn allen het frisse water kunnen instappen of induiken voor de echte ijsberen. We voegden nog twee sfeerbeelden toe van een eerdere nieuwjaarsduik. 

Maar... dat betekent niet dat je die dag stil moet zitten! Trek erop uit in onze Zemstse natuur en doe eens een wandeling of fietstocht die je misschien nog niet gedaan hebt. Neem een kijkje op de gemeentelijke routeplanners voor wandeltochten en fietstochten voor extra inspiratie. 

Zondag 16 januari blijft ook de laatste dag van Sempstie de sneeuwman. Hij vertrekt dan naar andere oorden. Wuif dus gerust thuis of tijdens je wandeling of fietstocht eens, Sempstie zal je afscheid zeker voelen. 

Tot volgend jaar!

Gepubliceerd op vrijdag 14 januari 2022 9.42 uur