Geen algemene reservelijst voor vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas

We krijgen veel vragen binnen over het aanleggen van een 'reservelijst' voor te vaccineren personen, ongeacht tot welke doelgroep ze behoren. Voor vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas leggen we GEEN algemene reservelijst aan.
Hierin volgen we de richtlijnen die de Vlaamse overheid oplegt. Dat wil niet zeggen dat er vaccins verloren gaan. We bellen zelf de personen op die als volgende aan de beurt zijn en vragen hen of ze sneller kunnen langskomen. Gelieve hier dus niet meer voor te bellen of te mailen naar het callcenter a.u.b.

Dank voor je begrip!

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 20.07 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.