Flitscontroles

Straten waar veel verkeersovertredingen of -ongevallen plaats vinden, worden door de gemeenten en de politie gezamenlijk aangepakt. Wanneer het aantal snelheidsovertredingen meer dan 10% bedraagt, worden flitscontroles herhaald. Bij herhaaldelijke snelheidsovertredingen wordt in overleg met gemeente en politie nagegaan waar bijsturing mogelijk is. Wil je weten in welke straten verkeersacties werden georganiseerd en wat de resultaten hiervan zijn? Kijk dan op https://www.politie.be/5412/verkeer

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.