Financiële steun

Je kan bij ons ook terecht voor andere financiële steunen dan leefloon en een huurwaarborg. Je houdt er wel best rekening mee dat de maatschappelijk werkers steeds een sociaal en financieel onderzoek doen.We rekenen hierbij op je medewerking en openheid.

Afhankelijk van je situatie en je vragen zal de maatschappelijk werker aan het bestuur voorstellen je één of meerdere steunen te geven. Het kan bijvoorbeeld gaan om betaling van medische kosten, apotheekkosten, je rekening van de elektriciteit, ...

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.