Fijne zomervakantie! #ZemstZomert

We wensen alle leerlingen en studenten alvast een fijne zomervakantie! Plezier in je eigen gemeente? Check zeker het zomeraanbod #ZemstZomert. Dit weekend kan je bijvoorbeeld deelnemen aan de Kunstenaarsroute.

De examens zijn (bijna) voorbij en de zomervakantie staat voor de deur. Misschien komt ook jouw welverdiende verlof eraan. Tijd om te genieten! We bieden je deze zomer weer een hele waaier aan activiteiten om er een zalige, zwoele zomer in eigen gemeente van te maken. Check het aanbod op www.zemst.be/zemstzomert en geniet!

Vrijdag gaven we het startschot van #ZemstZomert met Vlaanderen Zingt. Plezier ten top! Bekijk zeker eens de foto's op onze Facebookpagina. Ook dit weekend staat er weer een activiteit op de planning: de Kunstenaarsroute. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli van 11 tot 18 uur stellen niet minder dan 76 kunstenaars hun werk tentoon op dertig verschillende locaties in Zemst. Wie dit wenst, kan ook deelnemen aan een workshop. En voor wie er niet genoeg van krijgt: acht werken worden uitvergroot en de hele zomer lang tentoongesteld langs het Rubenswandelpad. Alle info vind je via www.vvvtoerismezemst.be.

#ZemstZomert

Gepubliceerd op dinsdag 28 juni 2022 12.32 uur