Fijne paasvakantie!

Dit jaar niet skiën in Frankrijk of van de zon genieten in Mallorca tijdens de paasvakantie. Laat dit je niet tegenhouden om er toch iets leuks van te maken. Geniet in je bubbel, hou afstand van anderen en relax als het kan.

Vorige week was het een stuk zonniger, maar aan het weer hebben we niets te zeggen dus we zullen het er mee moeten doen. Probeer er binnen en buiten een ontspannende tijd van te maken. Trek je er op uit al wandelend of fietsend? Deponeer dan je afval in een vuilbak of neem het terug mee naar huis. Op die manier houden we het ook aangenaam voor wie na ons komt.

Inspiratie nodig? Ga op TikTok-tour doorheen Zemst of maak een eigen interpretatie van een bekend kunstwerk voor onze kunstroute van deze zomer. Heeft je gamende tiener nog wat vrije tijd in de tweede week van de paasvakantie? Misschien is het gamekamp iets voor hem of haar. Er zijn nog een paar plaatsjes. Of je kan een tocht maken langs alle Zemstse gemeentelijke speelterreintjes.

Doe je iets leuks, origineels of geks tijdens de paasvakantie – uiteraard coronaveilig? Deel het met ons via sociale media! Tag ons of gebruik #zemst in je bericht.

Gepubliceerd op dinsdag 6 april 2021 11.07 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.