Fietsroutenetwerken

Er zijn ook enkele kaarten die verschillende knooppunten en trajecten verzamelen:

  • Fietskaart Antwerpse Kempen: Deze kaart geeft een recent overzicht van alle knooppunten en trajecten. De twintig inrijpunten op de kaart vormen prima vertrekplaatsen. Ook de langeafstandsroutes en doorsteken via de fiets-o-strades staan erop aangeduid. Meer info over deze fietskaart vind je op de website van de provincie Antwerpen.
  • Fietsnetwerk Vlaams-Brabant: Een uur, een hele dag of een hele vakantie? Met deze nieuwe fietskaart en nieuwe infogids heb je genoeg munitie om Vlaams-Brabant te doorkruisen zolang je maar wil. De vier bestaande fietskaarten - Hageland, Dijleland, Brabantse Kouters en Pajottenland en Zennevallei - zijn gebundeld in een handige kaart met nog meer knooppunten en verbeterde trajecten. Meer info over deze fietskaart vind je op de website van Toerisme Vlaams-Brabant.

 

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.