Feest in Zemst!

Hebben je kinderen de kleurplaat al ontdekt in Zemst Info september? Laat ze de tekening naar hartenlust inkleuren en breng ze binnen op 25 september voor een leuke prijs.

Iedereen die de kleurplaat binnenbrengt tijdens de familiedag op zaterdag 25 september krijgt een cool gadget in de plaats. Je kan je tekening afgeven aan de hoofdbibliotheek.

En wat dacht je van straattheater van Balloon Giants? Of een schilderij maken van je eigen fantasiewereld? Op die dag kan je hele gezin genieten van workshops, straattheater, een circusvoorstelling en meer aan GC de Melkerij en de bibliotheek in Zemst. Je vindt het volledige programma op deze pagina. Voor sommige voorstellingen heb je tickets nodig. Die kan je vanaf vandaag (7 september) om 18 uur aankopen via www.gcdemelkerij.be

En niet alleen op zaterdag, maar het hele weekend zijn er activiteiten! Op vrijdag kan je meezingen met Metejoor die het cultuurseizoen opent en op zondag kan je gezellig deelnemen aan De Langste Tafel. Het hele weekend wordt een gezellig feestje. Kom dus zeker een kijkje nemen!

#BeleefZemst

Gepubliceerd op dinsdag 7 september 2021 14.56 uur